SCHERP als kado of relatiegeschenk !

9200000043758999

SCHERP is de KADOTIP voor de FEESTDAGEN ( Bestel via BOL.COM of mail voor grotere partij naar info@wouterroosenboom ivm korting.)

SCHERP krijgt lovende kritieken uit de wielerwereld.

” Wouter is er wederom in geslaagd om een collectie samen te stellen van bijzondere (foto)momenten en zo een boek te krijgen waar je als wielerliefhebber heerlijk in weg kunt bladeren. Dromen bijna … ‪#‎SCHERP‬
Pluspunten:
Inspirerend, Mooi vormgegeven, Toegankelijk ”

“Als je wielrenliefhebber bent moet dit boek zeker in huis liggen! Mooie foto’s met elk zijn verhaal, beter gezegd de foto verteld het verhaal”

“Elke wielerliefhebber en plaatjeskijker zou dit prachtige boek moeten hebben.
De passie voor de sport en de andere kijk is heerlijk om te zien”

“Wat een prachtig boek! Wouter Roosenboom verheft wielrennen tot kunst!”

RECENSIE wielrencadeaus.nl :

De liefde voor de wielersport. De ziel van het wielrennen. Wat is het precies? Kun je je vinger erop leggen? Kun je het vastleggen?
Fotograaf Wouter Roosenboom begeeft zich regelmatig in het hart van het peloton. Achterop de motor, tussen de renners in voor en na de wedstrijd, zich focussend op één renner, het gehele peloton of op de randzaken van de wielersport. Met zijn foto’s laat hij details zien die voor de toeschouwer langs de kant en de tv-kijker voor de buis verborgen blijven. Als je zijn foto’s bekijkt beleef je de koers, voel je de pijn en het afzien van de renners en zie je de schoonheid van de wielersport en de mensen die daar onderdeel van uitmaken.

Met zijn naslagwerk SCHERP geeft Wouter Roosenboom een prachtige voorstelling van de meest uiteenlopende aspecten van de wielersport. Een luxueus boekwerk met bijzondere wielerfoto’s, vervolledigd met sprekende teksten van Frank Heijnen, Léon de Kort, Gio Lippens, Nynke de Jong, Eric Mijnster, Bas Steman, Renaat Schotte, Marijn de Vries, Yves Brokken en Erik Voncken. Stuk voor stuk wielerenthousiastelingen en keien in het schrijven van scherpzinnige wielerverhalen.

SCHERP is een heerlijk boek om steeds opnieuw doorheen te bladeren en stil te blijven staan bij de talrijke foto’s. Sommige beelden spreken voor zich, andere laten je zelf het verhaal invullen.
Roosenboom neemt veelvuldig afstand, neemt plaats in het publiek, de omgeving of het landschap en laat vanuit dat perspectief de koers aan zijn lens voorbij trekken. Het levert spannende foto’s op met een mooi schouwspel tussen de koers, de omgeving, het volk en het alledaagse leven.
Twee oude mannen op een bankje terwijl achter hun rug de koers voorbij raast. Zij hebben alles al eens gezien en meegemaakt. Jos van Emden die er na een valpartij naar bij ligt. Tussen de koersarts en het hoofd van een voorbij rijdende renner kijkt hij je hulpeloos, maar indringend aan. Wat gaat er door hem en de passerende renner die hem ziet liggen heen? De modderige en getekende gezichten van Alberto Contador, Rob Ruijgh, Stephen Cummings en Laurens ten Dam met een lege blik in hun ogen. Welke veldslag hebben deze oorlogsstrijders zojuist verloren?

SCHERP staat vol fascinerende foto’s waar je naar blijft kijken en kijken. Wouter Roosenboom legt de focus op onvermoede details en dat maakt elke pagina van SCHERP smullen. Dichterbij de koers en de renners kun je niet komen.